Klantenservice van Promofit: we staan altijd voor u klaar

Klantenservice

Op deze pagina vindt u alle informatie die u voor, tijdens of na de bestelling nodig kan hebben.

Service & contact

Er zijn verschillende manieren om vrijblijvend met ons in contact te komen met een vraag, opmerking, offerte of bestelling:

telefoonTelefoon
Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 - 17.30 uur op tel. 076 - 50 182 25 (Nederland) of 03 - 808 22 08 (België).

e-mailE-mail
U kunt ons ten alle tijden een e-mail sturen; wij zullen zo snel mogelijk reageren. 
Gebruik het e-mailformulier of mail ons direct op sales@bikepromo.nl.

social mediaLive chat
Snel even een vraag stellen? Dat kan via onze live chatdienst tussen 09.00 en 17.30 uur. Buiten deze kantoortijden kunt u in hetzelfde venster een bericht achterlaten. Het chatvenster vindt u linksonder in uw browser.

naar boven

Bestellen

Bestel bij Bikepromo gemakkelijk in enkele stappen:

Stap 1: Kies uw product met gewenste aantal, kleur, opdruk, etc.
Stap 2: Upload uw ontwerp bestanden, indien van toepassing (kan ook na betaling en via e-mail)
Stap 3: Plaats uw artikelen in de winkelwagen
Stap 4: Betaal eenvoudig in uw vertrouwde betaalomgeving
Stap 5: Ontvang uw artikelen binnen de aangegeven levertijd!

Veilig bestellen
Op Bikepromo.nl kunt u op een veilige en betrouwbare manier producten bekijken en bestellen. U herkent dit doordat voor het verzenden van gevoelige informatie, zoals betaalgegevens, gebruik wordt gemaakt van een beveiligde internetverbinding middels Extended Validation SSL. Bij een beveiligde internetverbinding staat er https://www.bikepromo.nl in de adresbalk van uw browser in plaats van het normale http://. De letter ‘S’ staat voor ‘secure’ (veilig). Bovendien ziet u ook nog een groen slotje of een groen adresbalk.

naar boven

Veilig betalen

Via onze website kunt u altijd veilig en betrouwbaar uw bestelling plaatsen en betalen. MultiSafepay handelt voor Bikepromo de online betaling af. Samen met de betaalprovider zorgen we voor een correcte afhandeling. Met onder andere iDEAL, Giropay en Mister Cash (België) rekent u af via de beveiligde SSL-procedure en in uw vertrouwde online bankomgeving. Daarnaast is het mogelijk om per bankoverschrijving de betaling te verrichten.

naar boven

Bezorgen & afhalen

Bij uw bestelling kunt u aangeven of u de artikelen wilt laten bezorgen of zelf komt ophalen. Het aangegeven afleveradres hanteren wij als bezorgadres, dit hoeft niet gelijk te zijn als het factuuradres.

Verzendkosten
Op al onze artikelen berekenen we geen verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Levertijd
De levertijd wordt op elke productpagina vermeld. Dit betreft een richtlijn. Wanneer de levertijd afwijkt zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Spoedleveringen
Uw artikelen sneller nodig dan aangegeven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Afhalen
U kunt er ook voor kiezen om uw artikelen af te halen. Afhalen kan op afspraak op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur.

Reclamaties
Een foutje is menselijk en snel gemaakt. Bent u niet tevreden over de bestelling of over onze diensten? Dan vernemen wij dit graag. Alleen op deze manier kunnen wij zoeken naar een passende oplossing. Wij streven er immers naar om u de beste service te bieden! Reclamaties kunt u direct aan ons doorgeven per telefoon, e-mail of middels het contactformulier.

naar boven

Aanleverspecificaties

Algemene richtlijnen
Uw bestanden dienen aan de volgende eisen te voldoen:


Bestandsformaten
Lever uw ontwerpbestanden aan in vectoren (AI, EPS of PDF). Een ontwerp in vectoren is namelijk te vergroten zonder enige kwaliteitsverlies. Onze voorkeur gaat uit naar een (certified) PDF in hoge resolutie. Overige formaten in overleg.

Lettertypen
Stuur uw gebruikte lettertypen altijd mee. Of verander tekst in uw ontwerp in lettercontouren/outlines.

Kleuren
Maak uw bestanden op met CMYK kleuren en indien van toepassing met PMS kleuren, niet in RGB. Hierdoor kunnen wij de kleuren van de prints zo goed mogelijk laten overeenkomen met uw huisstijl.Het aanleveren van uw bestanden
Bij uw bestelling heeft u verschillende mogelijkheden om uw ontwerp bestanden mee te sturen:
 

Bestanden kleiner dan 5 MB
Is uw bestand kleiner dan 5 MB, dan raden wij aan om uw bestand via de upload-knop mee te sturen. We raden echter aan het bestand via de upload knop naar ons toe te sturen. Deze knop komt u vanzelf tegen tijdens de bestelprocedure, ook bij de bevestiging die u per mail ontvangt zal deze knop te zien zijn. Op de homepage en de pagina van het gewenste product is deze upload mogelijkheid nogmaals terug te vinden. Bestanden groter dan 5 MB komen via de e-mail niet aan.

Bestanden groter dan 5 MB
Is het bestand groter dan 5 MB, verstuur het dan via Wetransfer: http://www.wetransfer.com (max. 2 GB), of vergelijkbare website. Vermeld het ordernummer en gebruik sales@bikepromo.nl als ontvanger e-mailadres.
 Uploaden via Wetransfer t/m 2GB


Ik heb geen ontwerp
Heeft u nog geen ontwerp of heeft u hulp nodig met uw ontwerp? Geen nood, wij kunnen het ontwerp voor u verzorgen. Neem hiervoor contact op met onze grafische afdeling.

Heeft u nog vragen?
Heeft u vragen over het aan te leveren materiaal? Neem vrijblijvend contact op met onze grafische afdeling op telefoonnummer
+31 (0)76 - 50 182 25 of +32 (0)3 - 808 22 08 (België) of via sales@bikepromo.nl. Wij staan u graag te woord!

naar boven